Dutch Valley 2014 maakt eerste namen bekend

10-02-2014 @ 10:15

Jan Smit, Gerard Joling, Ilse de Lange en Niels Geusebroek zijn de eerste grote namen die zijn toegevoegd aan de line up van de 4e editie van Dutch Valley Festival op Velsen Valley in Spaarnwoude wat op zaterdag 9 augustus 2014 plaatsvindt.

Het glooiende landschap tussen Amsterdam en Haarlem verandert die dag in een feestgebied met talloze muziektenten en meerdere openluchtpodia. Dutch Valley verenigt het beste dat Nederland op muzikaal gebied te bieden heeft. Van pop tot rock, van hiphop tot smartlap, van dance tot rap. In totaal treden ruim 75 verschillende acts van Nederlandse bodem op en daarmee mag Dutch Valley met recht het meest uiteenlopende festival van Nederland worden genoemd. In 2013 bezochten ruim 40.000 muziekliefhebbers het uitverkochte festival.

De organisatie van Dutch Valley, bestaande uit UDC Events, Volendam Music BV en Lukassen Produkties, zet voor de 4e editie in op 45.000 bezoekers.

De eerste namen voor de deze editie van Dutch Valley zijn: Jan Smit, Gerard Joling, Ilse de Lange, DI-RECT, Niels Geusebroek & band, The Opposites, Fajah Lourens, Mooi Wark en Géza Weisz. In de komende periode volgen nog vele anderen waaronder ook een aantal grote namen.

Alle artiesten treden verdeeld over maar liefst 9 verschillende podia op, welke ook de komende tijd worden bekend gemaakt. De podia GO! Après Ski en de hiphop stage zijn reeds aangekondigd.

Tickets voor Dutch Valley kosten €49,00 (kinderen t/m 12 jaar betalen €15,00) en zijn verkrijgbaar op www.dutchvalleyfestival.nl.

Wil je zelf bepalen hoeveel je ticket kost? Ga dan naar Vakantieveilingen.nl, de exclusieve ticketpartner van Dutch Valley Festival.

Dutch Valley Festival
Datum: zaterdag 9 augustus 2014
Lokatie: Velsen Valley, Spaarnwoude
Tijd: van 13.00 uur tot 23.00 uur

http://www.dutchvalleyfestival.nl/

https://www.facebook.com/dutchvalleyfestival

https://twitter.com/DutchValleyFest