Beans & Fatback met twee nummers in Nederlandse film Soof

05-12-2013 @ 20:27

Beans & Fatback is met twee nummers te horen in de nieuwe Nederlandse sterrenfilm Soof, het gaat om de nummers All I Think About en Hips. Na diverse syncs in Amerikaanse series (o.a. Suits, Hemlock Grove, Necessary Roughness), nu dus ook in de verwachte december-hitfilm in Nederland. Hips is afkomstig van het eerder dit jaar verschenen album With Skin Attached. De video voor Hips ging twee weken geleden in premiere via VEVO. All I Think About staat op het debuutalbum van Beans & Fatback: Finger Lickin' Good.

Op With Skin Attached klinkt Beans & Fatback vuiger, rauwer en intenser dan ooit. Echo's van Howlin' Wolf, Earl King en Link Wray, gemixt met hedendaagse invloeden als Dan Auerbach, Dr John en Jack White. De band uit Hoorn stond deze zomer op diverse festivals - waaronder Lowlands, Zwarte Cross, Dijkpop, Welcome To The Village en Oerol - en deed een uitgebreide clubtoer.

In Soof spelen onder andere Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Chantal Janzen en Anneke Blok en gaat over Soof – kort voor Sophie – (Lies Visschedijk) die de 40 nadert en heeft alles wat ze ooit wilde: drie leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper (Fedja van Huêt) en een fijn huis. Tot ze zich op een dag afvraagt: “is this all there is?Soof gaat op 12 december in premiere, de soundtrack is al beschikbaar.

trailer film

http://www.beansandfatback.nl/

https://twitter.com/beansandfatback