Extra concert Marco Borsato Ziggo Dome na uitverkochte Duizend Spiegels Tour

23-11-2013 @ 16:17

Goed nieuws voor de Marco Borsato fans, er is een derde Ziggo Dome concert toegevoegd aan de Duizend Spiegels Tour! Binnen enkele minuten waren de 11 clubshows uitverkocht en ook voor de twee aangekondigde Ziggo Dome concerten is geen kaart meer te verkrijgen. Marco Borsato: “De vraag naar concertkaarten is echter nog steeds erg groot en om zo veel mogelijk aan die vraag te voldoen hebben we besloten een extra show toe te voegen aan de concerten in de Ziggo Dome!”. De kaartverkoop voor het extra concert op zaterdag 31 mei a.s. is begonnen.

Marco Borsato zoekt opnieuw de theaters en pop podia op om zijn muziek te delen. “Delen is misschien wel de essentie van wat ik doe. Ik probeer met mijn muziek het dagelijkse leven een moment te kantelen. Zodat het publiek weg kan dromen, uit zijn dak kan gaan, of zich toestaat even stil te staan bij een dierbaar persoon of een te koesteren moment. Als dat lukt, is mijn missie geslaagd.” , aldus Marco Borsato.
De titel Duizend Spiegels verwijst naar de rol van muziek. Marco: “Een lied heeft het effect van duizend spiegels. Een tekst wordt bij wijze van spreken door duizend mensen op duizend manieren geïnterpreteerd. En al die versies zijn even waar, omdat elke persoonlijke interpretatie uiteindelijk iets zegt over jezelf en over je eigen geschiedenis.

Duizend Spiegels biedt een rijk scala aan stijlen en stemmingen. De eerste twee singles van het album ‘Muziek’ en 'Ik zou het zo weer overdoen' bereikte in no time de #1 positie in de Mega Top 100.

Ziggo presenteert: Marco Borsato Duizend Spiegels tournee 2014

11apr Tivoli, Utrecht (uitverkocht)
12 apr Hedon, Zwolle (uitverkocht)
14 apr Arsenaal, Vlissingen (uitverkocht)
18 apr Vereeniging, Nijmegen (uitverkocht)
19 apr Meerpaal, Dronten (uitverkocht)
21 apr Paard van Troje, Den Haag (uitverkocht)
25 apr Harmonie, Leeuwarden (uitverkocht)
03 mei Kleine Werf, Curaçao
11 mei Oosterpoort, Groningen (uitverkocht)
12 mei Tamboer, Hoogeveen (uitverkocht)
17 mei Rodahal, Kerkrade (uitverkocht)
18 mei O13, Tilburg (uitverkocht)
28 mei Ziggo Dome, Amsterdam (uitverkocht)
30 mei Ziggo Dome, Amsterdam (uitverkocht)
31 mei Ziggo Dome, Amsterdam

Kaartverkoop via: http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 - 300 1250 (45 cpm). Meer informatie: http://www.borsato.nl/