Niels Geusebroek inspiratiebron voor conceptalbum 'Zo Klein'

11-11-2013 @ 19:10

Niels Geusebroek is met zijn #1-hit ‘Take your time girl’ de grote inspiratiebron geweest voor het nieuwe album ‘Zo klein’ dat sinds 11 november zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar is.

Geusebroek schreef zijn hitsingle in opdracht van Ruud de Wild op het ritme van de hartslag van de baby van de zwangere nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood.
Jaarlijks worden er gemiddeld zo’n 200.000 kinderen geboren. Speciaal voor alle trotse ouders in Nederland heeft Cloud 9 Music een prachtige compilatie samengesteld met de mooiste nummers over zonen en dochters. Naast de hit van Geusebroek vinden we ook de klassiekers ‘Wiegelied’ van 3JS en ‘Mijn zoon’ van de legendarische Willy Alberti.
Glennis Grace zong vijf jaar geleden op haar top tien-hit ‘Als je slaapt’ de liefde voor haar zoontje Anthony Shane. En wie kent niet het prachtige nummer ‘Niemand zo trots als wij’ van Jan Smit wat hij speciaal schreef naar aanleiding van de geboorte van zijn dochter Emma. En de prachtige zin ‘Hij is de koning van de weemoed, met mijn hart als kroondomein’ komt uit ‘Ezra’, van Acda & De Munnik dat gaat over het zoontje van Paul de Munnik.
Liedjes over kinderen ze zijn er in alle stijlen. Prachtige kleine liedjes zoals het breekbare ‘Luister maar’ van één van Nederlands beste zangeressen, Leonie Meijer. Met een vleugje kleinkunst zoals ‘Saar’, een slaapliedje voor het kleine nichtje van Claudia de Breij. Of bezongen in een levenslied zoals ‘Het levende bewijs’ van Danny de Munk en ‘Vader en zoon’ van Bloed, Zweet & Tranen-finalist Frank van Etten.
Zo klein’ is een tijdloos document voor alle trotse papa’s en mama’s van Nederland.

Niels Geuzebroek