Bruno Mars lanceert nieuwe single in Ziggo Dome via Facebook

16-10-2013 @ 21:19

15 Oktober stond wereldster Bruno Mars in een uitverkocht Ziggo Dome. Het concert – dat binnen 45 minuten uitverkocht was – is onderdeel van The Moonshine Jungle Tour. Tijdens het concert toverde Bruno Mars en zijn achtkoppige band, The Hooligans, de Ziggo Dome om tot een muzikaal feest. Naast zijn eigen hits bracht hij o.a. ook een medley van drie R&B klassiekers (Aaliyah´s Rock The Boat, R. Kelly´s Ignition Remix en Ginuwine´s Pony) ten gehore. De avond werd afgesloten met Bruno´s nieuwste single Gorilla, waar via zijn eigen Facebookpagina de officiële video wereldwijd van is geprimeurd. De video is nu al Bruno´s meest indrukwekkende video debuut ooit met meer dan 1 miljoen views in de eerste twee uur.

Press quotes Ziggo Dome concert:

Bruno Mars doet Ziggo Dome versteld staan.” – Nu.nl

Mars doet met zijn stemgeluid zelfs meer dan ooit tevoren denken aan Michael Jackson in zijn hoogtijdagen.” – OOR

Gorilla is de vierde single afkomstig van de eind 2012 verschenen tweede album UNORTHODOX JUKEBOX van Bruno Mars. Eerdere singles afkomstig van dit album zijn de hitsingles Locked Out of Heaven, When I Was Your Man en Treasure. De in Nederland met GOUD bekroonde UNORTHODOX JUKEBOX is de opvolger van zijn in 2010 uitgebrachte debuutalbum Doo-Wops & Hooligans. Voor UNORTHODOX JUKEBOX werkte Bruno Mars en zijn producers / schrijverstrio The Smeezingtons samen met o.a. topproducers Jeff Bhasker, Mark Ronson en Diplo. Op 9 november a.s. verschijnt er een deluxe versie van dit album met vijf extra bonustracks.

Bruno Mars heeft wereldwijd meer dan 115 singles verkocht en maar liefst veertien Grammy Award nominaties op zijn naam staan. Hij mocht naar huis gaan met de Grammy Award voor “Best Male Pop Vocal Performance” voor zijn single Just The Way You Are. Op 2 februari 2014 treedt Bruno Mars op tijdens de pauze van de Super Bowl, de finale van het American Football-seizoen.

www.brunomars.com