Voorverkoop tweede editie: Where the wild things are

16-10-2013 @ 18:10

Na een succesvolle, uitverkochte eerste editie dit jaar vindt het driedaagse festival Where The Wild Things Are in 2014 opnieuw plaats, in het weekend van 7 t/m 9 maart in Center Parcs De Eemhof, Zeewolde. 16 oktober zijn de eerste namen van het programma bekend gemaakt en start de kaartverkoop per direct.

Voor de tweede editie van WTWTA zijn al vast negen acts aangekondigd. Met het nieuwe album ‘Right Thoughts, Right Words, Rights Action’ knalt Franz Ferdinand als nooit tevoren en zijn de sympathieke Schotten meer dan welkom op het festival. Zo ook multi-instrumentalist en producer Jon Hopkins, die met zijn hypnotiserende beats een van de hoogtepunten was op Pitch Festival afgelopen jaar. Mr. Scruff sleurt je met zijn monsterset mee in een uiterst dansbare wirwar van soul, jazz, house, breakbeat en alles wat daar tussen zit terwijl de Australische Boy & Bear garant staat voor een dromerige indie-folk trip. Dan zijn er nog een aantal samenwerkingen van eigen bodem; zo is rapformatie Great Minds met hun sterke hiphop aanwezig en presenteren De Kift vs. Rats On Rafts een bijzondere coproductie.

De eerste bevestigingen Where The Wild Things Are weekender:
Franz Ferdinand (UK)
Jon Hopkins (UK)
Great Minds (NL)
Mr. Scruff (UK)
Boy & Bear (AUS)
Kate Boy (SE)
Josef Salvat (AUS)
De Kift vs. Rats On Rafts (NL)
Mt Wolf (UK)

De volledige programmering zal naar verwachting half november bekend gemaakt worden. WTWTA is het eerste Nederlandse festival in een bungalowpark met drie dagen live (alternative) muziek. Echte bedden en echte bands. Naast een uitgebreide muziekprogrammering kent het festival ook andere onderdelen zoals een literair programma, een pubquiz en muziekdocumentaires.

WHERE THE WILD THINGS ARE WEEKENDER

Vrijdag 7 t/m zondag 9 maart 2014
Center Parcs, De Eemhof in Zeewolde

De kaartverkoop voor Where The Wild Things Are is per direct gestart. Voor dit festival koop je geen losse kaarten maar boek je een bungalow inclusief toegang tot het festival. Je boekt een bungalow bij Center Parcs via www.centerparcs.nl/wtwta of telefonisch via 0900 - 660 660 0 (€ 0,50 p.m.). Prijzen variëren tussen €179,- en max €219,- per persoon afhankelijk van type bungalow, waarvan de meeste luxe met sauna.

Meer informatie: www.wtwta.nl
Facebook: facebook.com/wtwtaweekender
Twitter: @wtwtaweekender