Album Caro Emerald platina in Nederland, goud in Engeland

15-08-2013 @ 12:49

Het nieuwe album van Caro Emerald, ‘The Shocking Miss Emerald’, heeft in Nederland de platina status bereikt met de verkoop van meer dan 50.000 exemplaren. Het album is pas sinds 3 mei jl. uit.

In Engeland, waar het album net als o.a. in Nederland binnenkwam op de eerste positie van de charts, is ‘The Shocking Miss Emerald’ met meer dan 150.000 verkochte exemplaren inmiddels goud.

Caro Emerald staat aan de vooravond van een flink aantal uitverkochte concerten. Haar Engelse our die op 6 september a.s. start is al sinds mei jl. uitverkocht. Een vervolg op deze tournee staat gepland voor het voorjaar van 2014. De Engelse tournee die op 6 september start gaat o.a. via Sheffield, Liverpool, Manchester, Gateshead, Glasgow, London, Birmingham, Oxford, Bristol, en Portsmouth. Aansluitend volgen nog optreden in o.a. Frankrijk (Parijs, Lille, Lyon), Italië (Milaan), Oostenrijk (Wenen), Zwitsreland (Zurich), Duitsland (Stuttgart, Baden-Baden, Hamburg, Berlijn, Bielefeld, Bochum en Halle).

Maandag 2 september geeft Caro een try out concert in de kleine zaal van het Ziggo Dome in Amsterdam, waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn, die zijn nog te bestellen via deze link.

http://www.caroemerald.com/

facebook/caroemerald

twitter/caroemerald