Rapper Pusha T komt naar Encore/Melkweg Amsterdam

19-06-2013 @ 23:31

Op zaterdag 23 november is rapper Pusha T live te zien tijdens de wekelijkse hiphop- en R&B-clubnacht ENCORE in de Melkweg.

Pusha T vestigde begin jaren '90 zijn naam door samen met zijn broer Gene "No Malice" Thornton de groep Clipse op te richten. Ondanks het succes van Clipse, besloten de broers in 2010 een (voorlopig) punt achter hun samenwerking te zetten om zich te richten op hun solocarrières. Al snel volgde voor Pusha T een deal bij Kanye West’s label G.O.O.D Music waaronder hij de met veel enthousiasme ontvangen mixtape ‘Fear of God’ en zijn EP ‘Fear of God II: Let Us Pray’ uitbracht.

Deze zomer komt Pusha T met het langverwachte album ‘My Name Is My Name’. Singles ‘Numbers on the Boards’, ‘Millions’ feat. Rick Ross en ‘Who I Am’ feat. 2 Chainz & Big Sean hebben tot dusver al bewezen dat ‘My Name Is My Name’ het album van deze zomer wordt, precies zoals Rolling Stone magazine eerder dit jaar al had voorspeld.

Met ENCORE heeft Amsterdam er sinds 2012 een populaire, wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen bij. De beste dj’s van het land verzamelen zich elke zaterdag in de Melkweg voor een clubnacht waar het niet gaat om het beoordelen van elkaars outfit, maar om het losgaan op de betere hiphop en R&B in brede zin. Tijdens ENCORE draait het om meer. Meer kwaliteit, meer gezelligheid, meer muziek en meer verrassingen.

Zaterdag 23 november 2013

PUSHA T @ ENCORE

Melkweg – Amsterdam

Doors: 00.00 uur /Aanvang show: 01.00 uur
Kaartverkoop start zaterdag 22 juni om 10.00 uur via www.melkweg.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over Pusha T op www.pusha-t.com

https://www.facebook.com/PushaT?fref=ts