Tineke Schouten 30 jaar in het vak

03-06-2013 @ 17:26

Tineke Schouten zit dit jaar 30 jaar in het vak en daarom is van de comédienne de DVD ‘Het beste van Tineke Schouten’ uitgebracht. Hierop staan alle hoogtepunten uit haar indrukwekkende 30-jarige carrière. In dertig jaar mocht Tineke meer dan twintig theatershows, een honderdtal sketches en vele liedjes voor haar enorme schare fans maken.

Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. De 2DVD is dan ook een bijzondere selectie. Vele mooie momenten uit de theatershows waaronder o.a De Telefoniste, Pretpark, Snelkassa, Sexuele voorlichting, De Belgische Paaldanseres zijn op de DVD te zien. Daarnaast is ook voor het eerst op DVD een prachtige verzameling hoogtepunten te zien uit de beruchte ‘Schouten City’- televisieshows waaronder Roken, Bep bij de dokter (sketch met Bram vd Vlugt), De Tongbreker (duet met Linda de Mol), Operette Medley (samen met Marco Bakker) en De Drieling (samen met Linda de Mol en Sandra Remer). Ook ontbreken, op verzoek van de fans, de hitclips niet. Zo maken de hitclips van o.a. Lenie uit de Takkestraat, Zwiet Zwiet Honniebie, Da Gebemoei en vele andere lachwekkende meezingers de verzameling compleet.

Om dit jubileum extra uit te lichten blikt Tineke Schouten samen met SBS6 terug op haar 30-jarige jubileum. Vanaf zaterdag 25 mei worden vier afleveringen van het programma ‘Het Beste van 30 jaar Tineke Schouten’ uitgezonden.

www.tinekeschouten.nl

https://twitter.com/Tineke_Schouten