Nederland Muziekland viert succesvolle programma met o.a. Indoor Festival

11-05-2015 @ 21:22

Het muzikale tv-programma, voor liefhebbers van muziek van eigen bodem, ‘Nederland Muziekland’ sluit dit TV-seizoen wegens groot succes af met een eigen Indoor Festival. Onder andere Danny de Munk, Thomas Berge, Wolter Kroes, LA the Voices en Django Wagner treden op tijdens het live-evenement in Studio’s Aalsmeer. Gedurende het zeven uur durende live-evenement maken ruim 15 Nederlandse topacts hun opwachting op vier verschillende podia. Het festival vindt op 28 juni plaats in Studio’s Aalsmeer; kaarten zijn vanaf te bestellen via Ticketpoint.

Daarnaast is er in september voor de echte fans een compleet Nederland Muziekland-weekend georganiseerd in samenwerking met Center Parcs Kempervennen. Drie dagen lang maken artiesten zoals: Og3ne, Thomas Berge, Belle Perez, Wolter Kroes en vele anderen hun opwachting bij een mooi podium aan het water. Kaarten voor het weekend van 4 t/m 6 september kunnen besteld worden via www.centerparcs.nl/nederlandmuziekland

Het tv-programma Nederland Muziekland is tot en met 25 juli wekelijks late night te zien op de zaterdagavond bij SBS6. In het programma staan veel bekende Nederlandse artiesten en in iedere aflevering staat één hoofdgast centraal. De presentatie van Nederland Muziekland is in handen van Nick Nielsen. Het publiek wordt wekelijks getrakteerd op een mix van grote hits, nieuwe releases en gouwe ouwe van Volksmuziek tot Nederpop. Naast live-optredens wordt er in Nederland Muziekland ook aandacht besteed aan evenementen.
Afgelopen weekend vonden de opnames van de tweede reeks afleveringen plaats in Studio Aalsmeer in aanwezigheid van live publiek. De Big Apple studio was voor deze gelegenheid omgebouwd in een bruisende Hollandse clubsetting.

Nederland Muziekland wordt geproduceerd door Just Productions en bestaat uit 12 afleveringen van een uur en wordt uitgezonden op zaterdagavond om 23.50 uur op SBS6.

www.sbs6.nl/nederlandmuziekland
www.facebook.com/NLMuziek