Nl boyband Mainstreet mag optreden in voorprogramma Justin Bieber in NL

09-04-2013 @ 14:54

De immens populaire Nederlandse boyband MainStreet is gevraagd om het voorprogramma te verzorgen van Justin Bieber in het GelreDome op zaterdag 13 april. Het succes van de band is internationaal niet onopgemerkt gebleven waardoor zij een zeer waardige vervanger zijn van Carly Rae Jepsen die helaas verhinderd is.

Hoewel de hunks pas sinds twee jaar een band vormen, is de naam MainStreet nu al niet meer weg te denken uit de harten en dromen van vele Nederlandse tienermeisjes. De boys leerden elkaar kennen tijdens de audities voor The Voice Kids, maar verwierven pas echt bekendheid door hun deelname aan het Junior Songfestival in 2012. Met het nummer ‘Stop The Time’ eindigde MainStreet op de 3e plaats, terwijl ze van de kijkers thuis zelfs de meeste stemmen kregen.

Daarna ging de bal definitief rollen voor MainStreet. Zo is op YouTube de videoclip van hun deelname drie miljoen keer bekeken, wat uitzonderlijk is voor een nieuwe Nederlandse artiest. Hun eerste optredens in het kader van de release van debuutalbum ‘Breaking The Rules’ eind maart van dit jaar waren zelfs in recordtempo uitverkocht en het album debuteerde op de 1e plaats van de Nederlandse Album Top 100.

Op zaterdag 13 april staan ze in een uitverkocht GelreDome als support act van Justin Bieber en in de weken erna is MainStreet in de rest van het land te zien, waarbij de eerste single ‘Mind Is Blown’ zeker niet aan de setlist zal ontbreken.

Zaterdag 13 april 2013
JUSTIN BIEBER + support act MainStreet
GelreDome – Arnhem
Aanvang: 20.00 uur

www.mainstreetmusic.nl 

www.facebook.com/LikeMainStreet.