Asaf Avidan geeft extra concert in Nederland

15-12-2012 @ 21:46

Asaf Avidan komt op maandag 6 mei 2013 naar Nederland voor een extra optreden! Door de grote belangstelling voor de shows op 23 maart in Amsterdam en 24 maart in Eindhoven, heeft de 32-jarige Israëlische singer-songwriter besloten een derde show te geven in Tivoli Oudegracht in Utrecht.

Zijn rauwe stem, die ergens zweeft tussen Janis Joplin, Robert Plant en Jeff Buckley, maakt van Asaf Avidan een unicum in de huidige folk/rock scene. In 2006 kreeg hij bekendheid met zijn band (Asaf Avidan &) The Mojos. Met elkaar brachten ze in totaal 3 albums uit. Dit jaar brak Asaf definitief door nadat de Duitse house- en techno-dj Wankelmut een remix-versie maakte van het nummer ‘The Reckoning’. De remix ‘One Day/Reckoning song’ heeft wekenlang diverse hitlijsten aangevoerd in Nederland en talloze andere landen.

Different Pulses

Asaf Avidan zal tijdens zijn drie shows in Nederland ook nummers van zijn nieuwe CD ‘Different Pulses’ ten gehore brengen. Dit album zal in Europa in januari 2013 uitgebracht worden en de tracks zijn, net als zijn live-optredens, ronduit fris en veelbelovend. Gezien de grote belangstelling voor de shows in de Melkweg en de Effenaar, is het Nederlandse publiek vol verwachting voor de eerste Nederlandse optredens van de talentvolle Asaf Avidan. Voor de eerste twee shows is nog een (zeer) beperkt aantal kaarten beschikbaar; voor het concert in Utrecht is eveneens de verwachting dat er een grote toeloop op de tickets zal zijn, dus wie erbij wil zijn moet snel zijn!

ASAF AVIDAN

Zaterdag 23 maart 2013
Melkweg | Amsterdam
Entree: € 15,- (exclusief servicekosten + lidmaatschap)

Zondag 24 maart 2013
Effenaar | Eindhoven
Entree: € 15,- (exclusief servicekosten)

EXTRA SHOW

Maandag 6 mei 2013

Tivoli Oudegracht | Utrecht

Entree : € 16, - (exclusief servicekosten)

http://www.asafavidanmusic.com/

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: