Asaf Avidan voor optredens naar Nederland

25-09-2012 @ 20:48

Zijn rauwe stem, die ergens zweeft tussen Janis Joplin, Robert Plant en Jeff Buckley, maakt van Asaf Avidan een unicum in de huidige folk/rock scene. Het nummer ‘One Day / Reckoning song (Wankelmut remix)’ voerde wekenlang diverse hitlijsten aan in veel landen van Europa (met Duitsland voorop). Voor de 32-jarige Israëlische singer-songwriter is het tijd om ‘on tour’ te gaan en ook het Nederlandse publiek kan meegenieten! Op 23 maart treedt hij op in de Melkweg in Amsterdam en op 24 maart in de Effenaar te Eindhoven. 

Asaf Avidan kreeg in 2006 bekendheid met zijn band The Mojos. Met elkaar brachten ze in totaal 3 albums uit. Dit jaar brak Asaf definitief door nadat de Duitse house- en techno-dj Wankelmut een remix-versie maakte van het nummer ‘The Reckoning’. De remix ‘One Day/Reckoning song’ werd een nummer 1-hit in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België én Nederland. En er zullen nu wel enkele landen volgen waar dit nummer een grote hit wordt. 

Asaf zal op 23 en 24 maart ook nummers van zijn nieuwe CD ‘Different Pulses’ ten gehore brengen. Dit album zal in Europa in januari 2013 uitgebracht worden en de tracks klinken ronduit fris en veelbelovend. Naar verwachting zal er een grote toeloop op tickets zijn voor beide concerten, dus wie erbij wil zijn moet snel zijn! Koop alleen via de erkende voorverkoopadressen: www.melkweg.nl, www.effenaar.nl en www.ticketservice.nl.

ASAF AVIDAN

Zaterdag 23 maart 2013
Melkweg | Amsterdam
Aanvang: 21.00 uur
Entree: € 15,- (exclusief servicekosten + lidmaatschap)

Zondag 24 maart 2013
Effenaar | Eindhoven
Aanvang: 21.00 uur
Entree: € 15,- (exclusief servicekosten)

http://www.asafavidanmusic.com/

http://www.facebook.com/asafavidanmusic