Jannes presenteert CD-DVD Live in Ahoy

28-10-2012 @ 21:30

Vrijdag, 26 oktober is de CD-DVD ‘Jannes Live in Ahoy’ uitgebracht. Hierop is de indrukwekkende live registratie te zien van het optreden van Jannes dat hij op 8 september gaf in een uitverkocht Ahoy voor ruim 14.000 uitzinnige fans.
Samen met zijn 16-koppige band, 8 danseressen, een adelaar en een tractor wist Jannes zijn grootste hits op spectaculaire wijze te vertolken. Het was voor Jannes de eerste keer dat hij met een eigen show een optreden gaf in Ahoy en bereikte daarmee een nieuwe mijlpaal in zijn carrière, tevens kwam voor hem een droom uit.

Jannes, die Ahoy binnen kwam rijden op een tractor, had vele verrassingen in petto. Zo waren er gastartiesten als Sieneke, George Baker, Willem Barth, Grad Damen, Stef Ekkel en Koos Alberts. Daarnaast kwamen de grootste hits van Jannes voorbij w.o.: ‘Mijn naam is Jannes’, ‘Zwevend naar geluk’ en ‘Ik wil een boerenmeid’ .

Ook was Jannes te gast bij het RTL 4 programma ‘Van der Vorst Ziet Sterren’. Tijdens het portret van de volkszanger was presentator Peter van der Vorst te gast bij Jannes thuis. Het is voor het eerst dat Jannes iemand van de media bij hem thuis heeft toegelaten. 
Op zaterdag 10 november wordt een special van het Ahoy-concert uitgezonden bij de TROS op Nederland 1.
Jannes scoorde tot nu toe vijf nummer 1 albums, behaalde hij 8 gouden en 2 platina awards en heeft hij inmiddels meer dan 500.000 albums verkocht. In juni bracht de volkszanger zijn twaalfde studio-album ‘Op Volle Kracht’ uit, die meteen na release op #1 binnenkwam in de Album Top 100.

Van het live album-DVD verschijnt ook het nummer 'De hele wereld mag het weten' als single

Jannes 'Live in Ahoy'

release: 26-10-2012

label: cnr music (distr. tone entertainment)

http://www.jannesonline.nl/home/

https://twitter.com/Jannesonline

downloadlink 'Live in Ahoy'

downloadlink single 'De hele wereld mag het weten'