Paul Carrack op tour met Eric Clapton

25-09-2012 @ 18:35

Paul Carrack gaat in 2013 op tour met Eric Clapton en neemt dan plaats in de Clapton Band als toetsenman. Verder spelen mee Doyle Bramhall II (gitaar), Steve Jordan (drums), Chris Stainton (piano en keyboards), Willie Weeks (basgitaar), Greg Leisz (pedal steel gitaar) en Michelle John en Sharon White als achtergrondkoor.

De data voor de Engelse tour zijn inmiddels bekend, nl. 13, 14, 17, 18, 20, 21 en 23 mei, waarvan 5 avonden in de Royal Albert Hall en de verwachting is dat Clapton & Band zomer 2013 ook Nederland zal aandoen. Voor die tijd zal Paul Carrack op 3 november nog live te zien zijn in Koninklijk Theater Carré ter ondersteuning van zijn nieuwe album.

Na de Golden Badge Award, uitgereikt door de BASCA (The British Academy Of Singwriters, Composers and Authors) is dit de tweede grote aankonding van Paul Carrack in een week tijd. Dit nieuws volgt op de release van Paul Carrack – Collected; deze 3CDbox is 14 september uitgebracht, met daarop al zijn bekendste songs inclusief de Mike & The Mechanics hits én zijn nieuwe single “When My Little Girl Is Smiling.

downloadlink album