Fan maakt video voor Nobody Beats The Drum

24-09-2012 @ 22:47

Terwijl Nobody Beats The Drum aan het touren is in Amerika, heeft fan en filmstudent Sander van Kessel een video gemaakt voor hun nummer 'Death Ray'.

De stop-motion video is gemaakt voor een nummer dat eigenlijk als een tussendoortje op het album 'Currents' terecht is gekomen. Van Kessel ontdekte het en koppelde het aan zijn filmpje waarin hij door poppetjes beeld voor beeld te bewegen de illusie van een beweging opwekt: "Death Ray is een speels en vrolijk liedje. Ik werkte aan een korte animatiefilm; een grappig verhaaltje met kleipoppetjes in stop motion. De muziek pastte er perfect bij. Nobody Beats The Drum heeft in het verleden al hele creatieve stop motion videos gemaakt, dus ik wist direct dat het een schot in de roos zou zijn. Gelukkig was de band ook meteen enthousiast!" vertelt van Kessel.

Nobody Beats The Drum is momenteel in Amerika. Na eerdere tours in maart, mei, juni en juli is de band er nu voor een herfst-tour waar ze o.a. festivals als Counterpoint en Alt Universe en een aantal shows met The Bloody Beetroots spelen.

Het electrotrio keert terug uit de VS voor Amsterdam Dance Event, waar ze o.a. op donderdag 18 oktober in de Melkweg zullen spelen.

Bekijk de video hier

www.nobodybeatsthedrum.com

https://twitter.com/NBTD