RUDO DE RAAFF EN PJOTR WESSELS STARTEN PR-INDIES

07-05-2004 @ 14:44

Door veranderingen in het muzieklandschap is er in toenemende mate vraag naar vaklui. Mensen die door jarenlange ervaring de fijne kneepjes van het vak kennen en in hun vakgebied alle sporen ruimschoots verdiend hebben.

Rudo de Raaff en Pjotr Wessels hebben de afgelopen jaren, los van elkaar, bewezen dat zij de kunst van het promoten van muziek en artiesten in het bloed hebben. Beiden hebben dat de afgelopen jaren met verve aangetoond. De twee promotors vinden dat het nu het uitgelezen moment is om m.i.v. 1 juni 2004 de handen ineen te slaan en vanaf dat tijdstip een “Independent All-in Promotie-unit” te starten onder de naam PR-Indies.

Naast het promoten van geluids- en beelddragers, in de ruimste zin des woords, verstrekt PR-Indies adviezen op het gebied van communicatie, artist- en profile building. Rudo de Raaff werkte voor Telstar, CNR Music, Bunny Music, Dino en de laatste tijd voor EMI Music. Artiesten waar hij onder meer de promotie voor deed waren Doe Maar, Frank Boeyen, Rene Froger, Clouseau, “Busje komt zo” en Di-rect.

Pjotr Wessels leerde het vak bij CNR Music en werkte vervolgens bij Zomba, Virgin en sinds enige tijd bij EMI Music. Zijn promotionele staat van dienst kent o.a. de volgende namen: de Kast, The Thrills, Raymzter, Atomic Kitten, Blue, N*E*R*D en BRMC.

Atte de Jong is aangetrokken om de TV-promotie te verzorgen en het team te completeren. Een specialiteit die hij de laatste jaren met succes verrichtte voor EMI Music en bij Virgin. PR-Indies is trots te melden dat ze een 3-jarige overeenkomst met EMI heeft gesloten, waardoor ze een groot gedeelte van het EMI-pakket gaat promoten.

Vooralsnog is PR-Indies bereikbaar via de volgende nummers:

Rudo: 035-6885993 Atte: 035-6885606

Pjotr: 035-6889608

Adres: PR-Indies Marathon 11 1213 PG Hilversum

www.pr-indies.nl

info@pr-indies.nl