Epica viert 10-jarig jubileum in Klokgebouw, te Eindhoven

14-09-2012 @ 15:57

Op zaterdag 23 maart 2013 geeft de vooraanstaande en internationaal populaire Nederlandse symfonische metalband Epica naar aanleiding van hun 10-jarig bestaan een spectaculair concert in het Klokgebouw in Eindhoven, getiteld Retrospect. Deze show wordt Epica’s meest ambitieuze tot nu toe, compleet met een 70-koppig Hongaars koor & orkest, internationale gasten en special effects.

De jubileumshow Retrospect is de kroon op Epica’s 10-jarige carrière. Daarom wordt er groots uitgepakt met alle van de band bekende elementen. Speciaal voor deze show zijn een voltallig symfonie-orkest en koor uitgenodigd, respectievelijk het Hongaarse Extended Remenyi Ede Chamber Orchestra en het Hongaarse Choir of Miskolc National Theatre. Dit zijn hetzelfde orkest en koor waarmee eerder het veelgeprezen live album The Classical Conspiracy werd vereeuwigd.

Het Nederlandse Epica rondom mezzo-sopraan Simone Simons is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een internationale act van formaat en is één van de meest populaire Nederlandse muzikale exportproducten met uiterst succesvolle tournees in Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Zo start de band op 21 september de Latijns-Amerika tournee ter promotie van de meest recente CD Requiem for the Indifferent. (lees hierover meer via deze link)

Ticket info
Tot 1 oktober kosten kaarten €35 + servicekosten, verkrijgbaar bij alle Primera winkels en op de websites: www.epica.nl, www.epica-retrospect.nl en www.klokgebouw.nl. Er zijn ook speciale VIP-tickets verkrijgbaar voor €65 + servicekosten. VIP-tickethouders krijgen o.a. eerder toegang tot de zaal en exclusieve VIP-goodies. Vanaf 1 oktober worden de prijzen van zowel de normale als de VIP-tickets met €4 verhoogd.

download link album Requiem for the Indifferent

https://twitter.com/_Epica
https://www.facebook.com/epica