Europese tour van Lady Gaga van start

15-08-2012 @ 17:19

14 Augustus is de Europese Tour van Lady Gaga – The Born This Way Ball met van start gegaan in het Vasil Levski National Stadion in Bulgarije. De reacties van zowel pers als publiek zijn laaiend. De Born This Way Ball Tour reist naar onder andere Oostenrijk, Duitsland, Scandinavië en Engeland en doet ook Nederland aan. Op maandag 17 en dinsdag 18 september geeft Lady Gaga twee concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Na de Verenigde Staten en Azië ontvangt nu Europa de grootste tournee van het moment, de Born This Way Ball Tour van Lady Gaga. Lady Gaga wordt in haar Europese shows bijgestaan door de Britse rock band The Darkness, bekend van hun hit 'I Believe In A Thing Called Love'. Ook Lady Gaga's vaste performance partner en DJ Lady Starlight is bevestigd als special guest voor alle Europese concerten.

The Born This Way Ball belooft weer een extravagant en indrukwekkend schouwspel te worden: 'The Haus of Gaga en ik zijn maanden bezig geweest om een spectaculair decor te ontwikkelen.' aldus Gaga. 'The Born This Way Ball is een Electro-Metal Pop-Opera; een verhaal over het ontstaan van The Kingdom of Fame. Hoe we zijn geboren en hoe we dansend en vierend ten onder zullen gaan.'

The Born This Way Ball is Gaga's eerste tournee sinds het verschijnen van haar album Born This Way, waarvan sinds mei 2011 wereldwijd bijna 6 miljoen exemplaren zijn verkocht. Het album is het vervolg op de Grammy Award-winnende albums The Fame Monster (2009) en The Fame (2008). Van deze beide albums gingen in totaal 15 miljoen exemplaren over de toonbank, terwijl er van Gaga's hitsingles gezamenlijk meer dan 65 miljoen ex. zijn verkocht.

LADY GAGA: The Born This Way Ball
met special guests The Darkness en Lady Starlight

Maandag 17 september en dinsdag 18 september 2012
Ziggo Dome - Amsterdam
Entree: € € 90, € 75, € 55 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur

http://www.ladygaga.com/bornthiswayball/

https://twitter.com/ladygaga

downloadlink remix album 'Born this way'