Saint Saviour op 6 juli in Paradiso Amsterdam

12-06-2012 @ 18:37

Saint Saviour, de artieste die bekend is geworden als dé stem van Groove Armada’s ‘Black Light’, is op vrijdag 6 juli voor het eerst met eigen werk in Nederland te bewonderen. Kaarten voor het optreden van deze uiterst getalenteerde zangeres in de Kleine Zaal van Paradiso zijn te koop via Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Saint Saviour, geboren in Stockton-on-Tees als Becky Jones, start haar muzikale carrière in London met de electro-band The RGB’s. Haar grote doorbraak komt in 2010, wanneer ze samen met Groove Armada het album ‘Black Light’ schrijft en het merendeel van de zangpartijen op zich neem. ‘Black Light’ is een groot succes en wordt beloond met een Grammy-nominatie voor Best Electronic/Dance Album. Critici zijn lovend over de gezamenlijke én solo-prestaties van Saint Saviour: zo noemt 3voor12 haar “een rasperformer” tijdens de show met Groove Armada op 5 Days Off en heeft de BBC haar onlangs opgenomen in de lijst ‘Best new music from across the UK’.

Verrassend debuutalbum
Saint Saviour’s talent en veelzijdigheid zijn ook terug te horen op haar op 25 juni te verschijnen debuutalbum ‘Union’. Van muzikale arrangementen vol Kate Bush-achtige vocalen en eigenzinnige elektronische pop tot teksten die dromerige fantasiewerelden afwisselen met de keiharde realiteit; ‘Union’ is echt voor elk wat wils. Voor iedereen die van aangename verrassingen en de nodige afwisseling houdt, is vrijdag 6 juli dé uitgelezen kans om kennis te maken met het muzikale talent Saint Saviour!

Lees op haar website wat haar link is met Grace Jones

Vrijdag 6 juli 2012
SAINT SAVIOUR
Paradiso | Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 10,- (excl. lidmaatschap en servicekosten)

www.saintsaviour.co.uk

https://twitter.com/#!/saintsaviour