Nieuwe kids meidengroep is klaar om Nederland te veroveren

12-06-2012 @ 10:20

Nederland is een meidengroep rijker en wel een hele speciale! De 4 zangtalenten van de Junior Star Chix zijn namelijk pas 11 en 12 jaar oud! Zingen is hun grootste passie, maar ook het bouwen van een feestje is de dametjes volledig toevertrouwd. Met hun spontaniteit weten zij ieder publiek voor zich te winnen. Allen hebben zij één grote droom: beroemd worden! En met het uitbrengen van hun eerst single “Laat je gaan” zetten zij een flinke eerste stap in de goede richting.

De Junior Star Chix (Coco, Lindsay, Fiorenza en Inge) leerden elkaar kennen bij Junior Star Factory, de Limburgse zangschool waar zij allen les krijgen van Diana Olierook. Ze werden al snel dikke vriendinnen en kwamen op het idee dat het “cool” zou zijn om samen een meidengroep te beginnen en vroegen zangcoach Diana om hen daarbij te helpen.

Tijdens een brainstormsessie bedachten de meiden zelf de naam van de groep en schreven zij ideeën op voor de inhoud van hun eerste liedje. Tekstschrijver Frans Hermans ging hiermee aan de slag, met het nummer “Laat je gaan” als eindresultaat.

Joep Servais van Marlstone Music zorgde voor een hip arrangement en toen ging alles heel snel: een fotoshoot, opnamesessies in de studio, de videoclip opnemen etc... En nu hebben de Chix nog maar 1 doel: een hit scoren en vette optredens door het hele land verzorgen!

De single “Laat je gaan” is nu te downloaden via www.juniorstarchix.nl

en via deze site: download single


Junior Star Chix

release: 08-06-2012