Toegangskaarten concerten Birdy ongeldig gemaakt

02-06-2012 @ 16:28

Concertorganisatie Greenhouse Talent heeft in samenwerking met Eventim bepaalde aangeschafte toegangskaarten voor de optredens van Birdy in Amsterdam en Den Haag ongeldig gemaakt. De geannuleerde tickets gaan donderdag 31 mei om 10.00 uur tegen de normale prijs in de verkoop via www.eventim.nl, 0900 – 1330 (€ 0,45 p/m) en de VVV Ticketpoints.

Het betreffen kaarten die zijn opgekocht door diverse bedrijven met als doel deze met winst door te verkopen. Dit is in strijd is met de Algemene Voorwaarden, waarmee de kaartkoper akkoord is gegaan bij het aanschaffen van de kaarten via de verkoopkanalen van Eventim. De 4 bedrijven zijn: www.pepetickets.nl, www.qq-tickets.nl, www.budgetticket.nl en www.onlineticketshop.nl. Greenhouse Talent adviseert de mensen die via deze bedrijven tickets voor Birdy hebben aangeschaft, contact op te nemen met betreffende handelaren en het betaalde bedrag terug te eisen. Kijk hier voor een overzicht van de kaarten die ongeldig zijn en dus GÉÉN toegang geven tot de concerten van Birdy.

Concertbezoekers worden aangeraden om alleen via legale voorverkoopadressen hun kaarten te kopen. In het geval van Greenhouse Talent worden alle concerten en evenementen via www.greenhousetalent.com aangeboden. Indien men niet weet wat het officiële voorverkoopadres is, wordt aangeraden om op de site van de desbetreffende concertlocatie te kijken.