NL: Zanger Dennis Bax werkt aan zomerhit

25-05-2012 @ 23:01

De Hollandstalige zanger Dennis Bax heeft een nieuwe single uitgebracht, getiteld “Ja of nee – Lê Lê Lê”, een nummer dat is geinspireerd door de Braziliaanse-Portugese hits van oa. Michel Telo en Gustavo Lima die op het moment veelvuldig succesvol overwaaien.

Dennis is bekend van zijn spraakmakende aanwezigheid in het tv-programma 'De gouden kooi' en de singles Para Papa en de single Fiesta Holanda (2011) een duet met Def Rhymz.

Voordat Dennis zijn entree maakte in de Gouden Kooi was hij bezig met het opzetten van een eigen kledinglijn, en modellenwerk. Na een jeugd waarin alles voornamelijk richt op het voetballen; neemt zijn carrière toch een andere wending. Na deelname aan het programma Popstar the Rivals, gaat Dennis zich richten op een carrière in de muziek, als zanger en entertainer. Voorjaar 2008 verscheen zijn eerste single, getiteld “Laat me vrij zijn” geschreven door Kees Tel.

De nieuwe single “Ja of nee – Lê Lê Lê” is uitgebracht bij muzieklabel RoodHitBlauw.

Quote Dennis: ‘’Leuk om te zien hoe enthousiast er gereageerd wordt op dit geweldige zomerliedje, ik wil alle fans en uiteraard de radiostations bedanken voor alle aandacht

https://twitter.com/#!/dennisbax

http://www.facebook.com/people/Dennis-Bax/770418695

downloadlink single