Jan Smit mist primeur nieuwe single met Gerard Joling: Echte vrienden

25-05-2012 @ 22:05

Vrijdag 25 mei was het zover, “Echte Vrienden”, de nieuwe single van Jan Smit en Gerard Joling, was voor het eerst te horen op de radio. De primeur van het bijzondere duet vond plaats tussen 8 en 9 uur tijdens de uitzending van Edwin Evers, ‘Evers Staat Op’, op Radio 538.

De single is inmiddels ook op vele andere zenders te horen, waaronder Radio 2, tijdens de uitzending van het programma ‘De Gouden Uren’, op 100%NL, RadioNL en Q Music.

Jan Smit zelf heeft het moment van de primeur op grote afstand moeten meemaken, want hij verblijft deze week in Azerbeidzjan, als commentator bij het Eurovisie Songfestival.

Voor de officiele release van de single op 1 juni is Jan weer in het land en zal hij, samen met Gerard, signeersessies doen in diverse grote steden. Een overzicht van de signeersessies en downloadinformatie voor de single is terug te vinden op de website van zowel Jan Smit als Gerard Joling.

Echte Vrienden” is de voorloper van het nieuwe album van Jan Smit, getiteld “Vrienden”, dat vrijdag 10 augustus wordt uitgebracht.

downloadlink single 'Echte vrienden'

http://www.jansmit.com/

http://www.gerardjoling.nl/