Nederlandse band AlascA maakt 3d video voor nieuwe single: I Will Go

18-04-2012 @ 19:14

Voor de nieuwe single I Will Go heeft de band AlascA in samenwerking met Toshiba een 3D clip gemaakt. De clip is in slechts één dag opgenomen samen met cameraman George van Wensveen die voor de opnames zelf een 3D camera heeft gemaakt naar zijn eigen visie van 3D en filmcomfort.

Bekijk de mooie clip met óf zonder 3D bril op Youtube

Actors & Liars’ meer dan 2.500 keer verkocht in twee maanden

Het debuutalbum ‘Actors & Liars’ is precies 2 maanden geleden uitgekomen en is een enorm succes! Het album kwam op nummer 9 binnen in de Album Top 100 en stond in totaal 6 weken in de top 60. Er zijn inmiddels 2.500 exemplaren verkocht en onder andere DWDD, 3FM, Radio 2, KX Radio hebben de band in de studio gehad. Fret, Musicmaker, Revu, Revolver en diverse websites schreven lovende woorden over ‘Actors & Liars’. “We merken als onafhankelijke band dagelijks hoe moeilijk het is om jezelf te profileren en je plekje te bemachtigen in de playlists en de bladen. We hebben geen labels of geld achter ons en dan resteert er alleen hard werk om dit soort dingen mogelijk te maken“ aldus AlascA.

AlascA live dates

AlascA heeft het afgelopen kwartaal al een behoorlijk aantal leuke live shows gespeeld. Zo speelden ze in Ekko en verkochten ze de bovenzaal van Paradiso uit voor hun albumrelease party begin maart. Momenteel worden er clubshows en festivals geboekt.

http://www.alascamusic.com/

https://twitter.com/#!/alascamusic

downloadlink album