Top 100 Giels TalentenJacht compleet

20-04-2016 @ 10:37

De honderd grootste talenten van Giels TalentenJacht (GTJ) zijn bekend. In een livestream maakte Giel Beelen 19 april bekend welke van de 1.100 ingezonden nummers in de Top 100 terecht zijn gekomen.

Deze talenten krijgen de komende weken challenges in de vorm van schrijfopdrachten voorgeschoteld, te beginnen met het maken van een nummer met het thema ‘vrijheid’. Heel toepasselijk, want GJT krijgt een podium op bevrijdingspop in Haarlem op 5 mei. Benieuwd naar de Top 100? Ontdek ze op het YouTube-kanaal van GJT.

Over Giels Talentenjacht
In de eerste online talentenjacht van Nederland draait alles om de talenten en gebeurt alles ‘for the love of music’. Hoe werkt het? Iedereen, ongeacht leeftijd of muziekgenre, kan zich aanmelden voor Giels Talentenjacht door een video in te sturen waarop ze in hun slaapkamer een zelf geschreven liedje zingen.
Alle filmpjes van de muzikale challenges worden online gezet zodat iedereen mee kan kijken. Op basis van watchtime en likes kiezen Giel en zijn team een winnaar. Het doel is uiteindelijk tot een Top 11, het elftal, te komen. De winnaars worden ondersteund door experts, coaches en YouTubers. Het uiteindelijke doel? De talenten laten groeien van hun slaapkamer tot in een stadion. Er is geen auto of platencontract te winnen. Wel heel veel connecties in de scene, coaching, optredens in radio- en tv-programma’s zoals DWDD, Z@pp Live, 101Barz, Sterrenmuziekfeest, Dit is Domien!, optredens op poppodia en festivals. Zo mag één van de talenten deze zomer spelen op Pinkpop.

https://www.facebook.com/gielstalentenjacht

https://twitter.com/gielstalent