Angela Groothuizen en BMG starten samenwerking!

15-03-2012 @ 20:42

Succesvoll presentatrice/zangeres Angela Groothuizen en muziekuitgever BMG Rights Management starten een samenwerking met als voornaamste doel nieuw talent onder te brengen en te ontwikkelen.

Angela, die van vele markten thuis is heeft al een indrukwekkende carriere achter de rug. Naast haar werk als presentatrice en haar rol als coach in twee seizoenen van the Voice of Holland en momenteel The Voice Kids zingt zelf ook nog altijd. Zeer recent bracht ze haar album ‘Ik verdedig’ uit, een mooie verzameling van Nederlandstalige liedjes.

Frank Bruens, Managing Director van BMG Rights Management Benelux: “Ik ben verheugd om een samenwerking met Angela aan te gaan en ben ervan overtuigd dat we een goeie toevoeging naar elkaar kunnen vormen, zowel voor Angela’s eigen prachtige liedjes, alsmede de talenten die we via haar netwerk aan ons zullen weten te binden en medeontwikkelen.

Na het ondertekenen van de contracten wilde Angela hier graag het volgende aan toevoegen: “Tijdens de Dolly Dots ben ik al begonnen met het schrijven en produceren van liedjes voor jonge talenten en voor mijn eigen cd's en theatershows. Nu wil ik voor het componeren en het schrijven van teksten weer veel tijd vrij maken. Ik werk graag samen met andere muzikanten en schrijf graag in opdracht. Ik verheug me op de samenwerking met BMG Rights Management Benelux.

http://www.bmg.com/

http://www.facebook.com/bmgbenelux

http://www.angelagroothuizen.nl/#

https://twitter.com/#!/Angelagroothuiz