NL: Extra concerten en Marco Borsato eindigt tournee in Ziggo Dome

09-03-2012 @ 20:29

Aan de succesvolle volledig uitverkochte concertserie Dichtbij on tour van Marco Borsato zijn enkele nieuwe data toegevoegd. Marco Borsato treedt op zondag 10 juni op in Martiniplaza in Groningen, op 14 juni in de Zeelandhallen in Goes, 16 juni in de Rodahal in Kerkrade en als laatste op 24 juni in de gloednieuwe Ziggo Dome. Dat is één van de warming up concerten van de nieuwe concertzaal. Marco Borsato is hiermee de allereerste Nederlandse artiest die in de Ziggo Dome optreedt. Er kunnen circa 15.000 bezoekers naar het concert in Amsterdam.

Marco heeft met zijn “Dichtbij on Tour” in bijna alle provincies van ons land opgetreden en eindigt in de hoofdstad. De zanger over zijn tournee: "Met Dichtbij On Tour ging ik terug naar de basis waar mijn liefde voor het vak is ontstaan. Dichtbij de mensen, dichtbij het publiek. Wat geweldig om nog een aantal extra data te kunnen toevoegen aan deze tour!" Tijdens zijn concerten speelt Borsato met zijn band nummers van zijn meest recente album, maar ook andere hits ontbreken niet. Marco heeft enorm veel zin in zijn extra concerten en ook om zijn concertreeks met een grande finale te beëindigen in de Ziggo Dome: "Wat een eer om deze intieme Dichtbij-reeks te mogen afsluiten in de gloednieuwe muziektempel Ziggo Dome!"

De kaartverkoop voor de concerten begint a.s. vrijdag om 11.00 uur via http://www.ticketmaster.nl/ en http://www.livenation.nl,/ 0900 - 300 1250 (45 cpm). Meer informatie is te vinden op http://www.borsato.nl/.

Marco Borsato Dichtbij on Tour

Zondag 10 juni Martiniplaza - Groningen
Donderdag 14 juni Zeelandhallen - Goes
Zaterdag 16 juni Rodahal - Kerkrade
Zondag 24 juni Ziggo Dome - Amsterdam
Entree: € 49 (excl. servicekosten), Ziggo Dome: 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur

https://twitter.com/#!/borsato

download link album #1