Lesoir lanceert single en weer optredens in Engeland

06-03-2012 @ 21:10

Na een succesvol 2011 met het behalen van de finale Nu of Nooit –voor een plek op het Pinkpop Festival-, een tour door Engeland en de release van hun debuutalbum, laat de Limburgse band Lesoir zien (en horen) dat zij niet hebben stilgezeten. Een gloednieuwe track en één albumtrack op de nieuw te releasen single en een nieuwe korte tour door Engeland maken het waard om weer wat 'rumor around the band' te veroorzaken.

Het debuutalbum werd eind 2011 uitgebracht en de tijd is rijp om hiervan een single uit te brengen, nl. Dominion. De single zal digitaal en fysiek te koop zijn. Op de single-cd zal ook nog een heel nieuw nummer verschijnen, getiteld Reversed Imbalance. Dit nummer is tot stand gekomen in samenwerking met Grammy-winnaar Brian Lucey (o.a. The Black Keys en The Shins). Reversed Imbalance zal ook, voorzien van een stop motion videoclip, terug te vinden zijn op het YouTube kanaal van Lesoir: www.youtube.com/lesoirmusic

De band is daarnaast wederom uitgenodigd om aantal optredens te doen in het zuiden van Engeland, ditmaal in de regio Cornwall. Tijdens de vorige tour in 2011 heeft de band goede indrukken achtergelaten waardoor ze teruggevraagd zijn. De shows van Lesoir zullen vergezeld worden door een optreden van de Engelse band The Sum Of. Deze band zit op het moment in de studio met de producer van Muse. Na de UK-tour met Lesoir, zullen zij het laatste weekend van april naar Nederland komen om een paar shows te spelen.

Lesoir zal voordat ze naar Engeland gaan nog één show verzorgen in Nederland en wel als voorprogramma van Face Tomorrow op 9 maart in de Azijnfabriek. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website: www.azijnfabriek.nl en kosten 5 euro.

De nieuwe, frisse wind die de komende tijd door Lesoir zal waaien is de nieuwe drummer Martin Frosch. Voor diegenen die nu al benieuwd zijn hoe dit klinkt? Er staat een kleine sneak preview van de Carnaval repetitiesessies online: www.youtu.be/2KIDZdmAnBc?hd=1

www.lesoirmusic.com
www.facebook.com/lesoir.band

https://twitter.com/#!/lesoirmusic

downloadlink album