Soulsensatie Allen Stone voor het eerst in Nederland

10-02-2012 @ 20:09

Op zaterdag 7 april maakt soultalent Allen Stone zijn debuut in Nederland op het podium van poptempel Paradiso.

Als je de hippie-outfit met nerd-uitstraling van Allen Stone ziet, vermoed je niet dat je naar de "new voice of soul" kijkt. Als je zijn diepe, soulvolle stem hoort, dan zou je nooit denken dat hij pas 24 lentes jong is. En toch is het zo! De uit de Verenigde Staten afkomstige domineeszoon doet vriend en vijand versteld staan met zijn hoorbare liefde voor de grootheden van de soul en zijn talent voor het combineren van pop, r&b, folk en vintage gospel.

Pitch-perfect powerhouse
Het in eigen beheer opgenomen album ‘Allen Stone’ is vanaf het eerste moment door alle muziekcritici bejubeld en schoot direct naar de tweede plaats in de iTunes charts en de Billboard-top tien. Niet alleen zijn album is een groot succes, ook de live-optredens van Allen Stone zijn steevast stuk voor stuk uitverkocht. Zo noemt USA Today hem een “pitch-perfect powerhouse” en vergelijkt CNN zijn stem en energie met muzikale legendes als Stevie Wonder en Prince.

Zaterdag 7 april is Allen Stone te zien in de kleine zaal van Paradiso. Gezien de lovende reacties is dat waarschijnlijk de enige keer dat hij in een dergelijke intieme setting te bewonderen zal zijn. Dus wees er snel bij, want de kaarten voor deze nieuwste soulsensatie zullen ongetwijfeld de deur uitvliegen!

http://www.allenstone.com/

https://twitter.com/#!/allen_stone

http://www.facebook.com/allenstone

live - you tube