NL: Uitbrengen carnavalsnummer loopt behoorlijk uit de hand

07-02-2012 @ 21:12

Begin februari brachten StadsRadio Breda dj’s Bas Bakker en Mark van Tilborgh een carnavalsnummer uit. Het doel: zonder enig zangtalent een carnavalsliedje maken. “En dat is gelukt!” zegt Mark van Tilborgh. “We merken dat het nummer aanslaat, en niet alleen in Breda”.

Nationale doorbraak.
Het nummer is ingezonden bij de wedstrijd van 3FM DJ Giel Beelen. Massaal is er gestemd en nu de stembussen gesloten zijn blijkt het duo Bas en Mark in de top 3 te staan.
We zijn uitgenodigd om naar Hilversum te komen om te strijden om het liedje”. “Of we gaan weten we nog niet, meestal zet Beelen bij zo’n verkiezing de kandidaten behoorlijk voor lul”. Of het duo daar op zit te wachten, zijn ze nog niet over uit.

Videoclip.
De videoclip staat inmiddels online en binnen een mum van tijd zijn er gigantisch veel positieve reacties. De clip, die onlangs tijdens het klunen werd opgenomen in Kerkplein, is een pareltje geworden, aldus Mark van Tilborgh.

Door dit succes komen er mailtjes binnen met verzoeken voor een optreden. "We hebben dan wel geen zangtalent,"zegt Bas, "maar willen wel een feestje bouwen", vult Mark aan. Natuurlijk is er 12 februari de officiële presentatie van het liedje, vanaf 3 uur in Café den Hoek. Hier zullen Bas en Mark het nummer “Neem er nog één” officieel presenteren tijdens de StadsRTV Carnavalsspecial, die die middag wordt opgenomen. Toegang is gratis en het begint om 15:00 uur.

De videoclip is te zien op Youtube:

Op facebook kun je op de hoogte blijven via de fanpage: Bas en Mark.

downloadlink single