NL: DJ Menno en Dennis Jones blazen Deurzakkers klassieker nieuw leven in

04-02-2012 @ 18:25

DJ Menno heeft samen met Dennis Jones de carnavalsklassieker "Doe een stapje naar voren" van de Deurzakkers in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat is een opzwepende partytrack geworden.

DJ Menno (Pols) is een jonge upcoming DJ, die onlangs de Après Skihut DJ Contest 2011 won en ook zal hij te zien zijn op Go Après Ski 2012 in AHOY.

Dennis Jones is geen onbekende. Vanaf eind jaren '80 scoort hij regelmatig hits zoals ''Don't Wanna Give Up'', ''Heart Of Gold'' en ''Ma Belle Amie''. Vanaf 2006 behaalt hij met Nederlandstalig repertoire diverse hitnoteringen w.o. "Mississippi'' (samen met de originele Pussycat-dames) (2007), "De zon die zal schijnen'' (2008) en "Cheerio'' (2010).

Het idee voor deze nieuwe versie van de Deurzakkers klassieker kwam van DJ Menno. Leuk detail is dat uitgerekend Deurzakker Willem van Schijndel in 1988 Dennis Jones aan zijn eerste Top 40 hit hielp met ''Don't Wanna Give Up''.

Deze aanstekelijke remake van "Doe een stapje naar voren" zal het ongetwijfeld goed doen tijdens carnaval, (Oostenrijkse) apres ski feesten, in feesttenten en aan de Spaanse Costa's. It's Party Time met DJ Menno ft. Dennis Jones!

www.djmenno.info / www.dennis-jones.nl

https://twitter.com/#!/djmenn0

downloadlink single