Afrojack, R3Hab, Noisia op belangrijkste Amerikaanse festival Coachella

13-01-2012 @ 20:06

De Nederlandse DJ’s Afrojack en R3hab staan dit jaar op het wereldberoemde Coachella festival in Indio (Verenigde Staten). Coachella is al jaren lang het meest toonaangevende festival van de VS. Afrojack en R3hab behoren samen met onder andere Dr. Dre, Snoop Dogg, Radiohead en The Black Keys tot de indrukwekkende lijst van artiesten die het gigantische festival eerder deze week bekend maakte.

Het is voor Afrojack de tweede achtereenvolgende keer dat hij draait op Coachella, dat vorig jaar in totaal meer dan 230.000 bezoekers trok. De voor een Grammy genomineerde DJ is één van de weinige artiesten die meerdere keren gevraagd is om op te treden op het festival dat dit jaar voor het eerst tijdens twee weekenden in april plaats zal vinden.

R3hab maakt dit jaar zijn debuut op Coachella. De DJ/producer brak vorig jaar definitief door in Amerika, toerde de hele wereld rond en maakte op verzoek van onder andere Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, Pitbull, Jennifer Lopez en David Guetta remixen van hun nummers.

Afrojack en R3hab zijn naast Noisia de enige Nederlandse artiesten die hun opwachting zullen maken tijdens Coachella. De twee DJ’s zullen op de eerste dag van beide weekenden (vrijdag 13 april en vrijdag 20 april) optreden op het festivalterrein dat midden in de woestijn van Californië ligt.

http://www.coachella.com/