Sabrina Starke tekent contract bij 8ball music

06-12-2011 @ 22:30

4 december jl heeft zangeres Sabrina Starke een handtekening gezet voor tenminste twee albums bij 8ball music in Laren.

De tweevoudige Edison winnares zal in de aankomende maanden gaan werken aan haar nieuwe album waarvan de release gepland staat voor het voorjaar van 2012. Eerder verschenen er 2 albums van Sabrina Starke, waaronder haar debuutalbum “Yellow Brick Road”, dat de platina status behaalde in Nederland en ook in het buitenland werd uitgebracht. Momenteel staat zij de hitlijsten genoteerd met het lied "Meer kan het niet zijn", in een samenwerking met de groep Blof.

Tony van de Berkt , Managing Director van 8ball music: “Wij zijn er trots op dat een getalenteerde artieste als Sabrina Starke voor ons heeft gekozen. Wij kijken er naar uit om samen met Sabrina verder aan haar mooie carrière te werken.

Sabrina Starke: “Dit is weer een nieuwe fase van mijn carriere. Vol energie en inspiratie ga ik verder bij 8ball Music. Op het nieuwe album zal dit ook terug te horen zijn. Het zal een mix worden van soul, pop, hiphop en reggae/ska. De "vibe" is vooral up-tempo en positief. Ik kan niet wachten.

Naast een regulier album zal Sabrina Starke volgend jaar tevens een album opnemen met het Metropole Orkest. Multi Grammy winnaar Vince Mendoza vroeg haar tijdens de Edison uitreiking of zij een samenwerking met de Amerikaanse top dirigent en arrangeur wilde aangaan in combinatie met het Metropole Orkest en daarvoor zal zij het werk van niemand minder dan Bill Withers vertolken.

8ball music is een onafhankelijke muziekmaatschappij en vertegenwoordigt onder andere artiesten als Alain Clark, Miss Montreal, en Ben Saunders. Met de komst van Sabrina Starke breidt 8ball music haar muzikale stal verder uit.

www.sabrinastarke.nl
www.8ballmusic.nl

https://twitter.com/#!/sabrinastarke