NL: Extra Groots concert Guus Meeuwis 17 juni incl EK duel Oranje!

06-12-2011 @ 21:44

De echte fans hadden het misschien al een beetje zien aankomen, maar nu kan het dan eindelijk bevestigd worden; er komt een extra 'Groots met een zachte G’ stadionconcert op zondag 17 juni 2012 in het Philips Stadion in Eindhoven! Dat is dubbel feest, want dan speelt het Nederlands elftal een EK duel tegen Portugal. Deze wedstrijd wordt op grote schermen in het stadion uitgezonden, want Guus wil zelf natuurlijk ook voetbal kijken.

De combinatie voetbal en Groots met een zachte G is tot dusver erg succesvol gebleken. Zowel in 2006, 2008 als 2010 heeft het Nederlands elftal alle wedstrijden die ze combineerden met een ‘Groots’ concert,  glansrijk gewonnen. Toeval of niet, het is een traditie die ze graag voortzetten!

Guus: “Alle voetbalconcerten waren voor mij legendarisch, maar die vrijdag in 2008, de dag dat Nederland met 4-1 van Frankrijk won zal ik nooit vergeten. Het Nederlands elftal had vleugels en bij ons leek een heel engelenkoor in het stadion te zitten. Na negentig minuten voetbal komen we in de blessuretijd terug op het podium en zet de drummer in, nèt als de laatste goal valt. Dat feest, die euforie, om dat te mogen delen met ruim 34.000 man in een stadion is echt waanzinnig. Dat gaan we in 2012 heel graag overdoen!

Op 9 juni stond er al een Groots met een zachte G concert op de agenda en dan speelt Oranje het openingsduel op het EK tegen Denemarken. Dat gaan ze natuurlijk ook combineren!

Hieronder vind je alle informatie over de voetbalconcerten op een rij.

Zaterdag 9 JUNI – incl. EK WEDSTRIJD NEDERLAND - DENEMARKEN
16.00 uur Stadion open
18.00 – 19.45 uur Wedstrijd Nederland - Denemarken op grote schermen in het stadion
Aansluitend concert Guus Meeuwis

Zondag 17 JUNI – incl. EK WEDSTRIJD PORTUGAL - NEDERLAND
16.00 uur Stadion open
18.00 uur voorprogramma
18.45 uur aanvang concert Guus Meeuwis
20.45 – 22.30 uur Wedstrijd Portugal - Nederland op grote schermen in het stadion
Aansluitend toegift Guus Meeuwis

Tijdens de ‘voetbalconcerten’ staat Guus uiteraard net zo lang op het podium als tijdens de reguliere concerten.

Kaarten voor Groots met een zachte G zijn te koop via See Tickets, 0900-1353 (€ 0,45 p.m.) en vestigingen van de Free Record Shop. Koop entree kaarten uitsluitend via de door ons aanbevolen verkoopkanalen zodat je verzekerd bent van een geldig entree bewijs en niet teveel betaald.
Wil je met 20 personen of meer naar een concert van Guus Meeuwis, mail dan naar groepen(at)grootsmeteenzachteg.nl. 

Voor meer informatie over de concerten kan je een kijkje nemen op Grootsmeteenzachteg.nl .