1e editie LEGENDS of ROCK Tribute Tour in Hilversum 16 december 2011

06-12-2011 @ 14:25

Podium de Vorstin in Hilversum presenteert internationale No.1 tributes van AC/DC, METALLICA en Iron Maiden

Vrijdag 16 december a.s. komt LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Podium de Vorstin in Hilversum. Op deze avond zorgen drie van Europa’s No.1 tributes voor een weergaloze Metal/Rock Experience:  AC/DC by AC/DC UK (GB), METALLICA by SANITARIUM (BE) en Iron Maiden by POWERSLAVE (NL). De Vorstin opent op 16 december om 19.30 uur haar deuren, het programma start om 20.30. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tributes van Europa in Nederland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: “Met de No.1 tributes van AC/DC, Iron Maiden en METALLICA brengen we voor de liefhebbers een kick-ass Metal/Rock ervaring van het hoogste niveau”, aldus producer en promotor John Van den Borne (tevens initiatiefnemer en organisator ‘The Clash of the Cover Bands’). De eerste editie van LEGENDS of ROCK Tribute Tour omvat twintig shows met wisselende programmering op de beste podia van Nederland, zoals o.a. 013 in Tilburg, Paard van Troje in Den Haag, de Boerderij in Zoetermeer, de Vorstin in Hilversum en Metropool in Hengelo.

AC/DCUK (GB)
Na meer dan vijf jaar uitgebreid touren wordt AC/DCUK beschouwd als Europa's beste AC/DC tributeband. Met haar energieke live shows beslaat ze alle tijdperken van de legendarisch AC/DC rock-carrière, van “High Voltage” uit 1976 tot “Black Ice” uit 2008. Een AC/DCUK show met wereldhits als Whole Lotta Rosie, Thunderstruck en Highway To Hell staat garant voor een knallende, vette show of zoals de band zelf zegt: “A high voltage Rock ‘n Roll show!

SANITARIUM (BE)
Het Belgische SANITARIUM brengt de spirit van de good old Metallica dagen terug. Ze focussen zich echter niet alleen op de eerste jaren van Metallica, maar spelen ook de nummers uit eind jaren ‘90. Enter Sandman, Master of Puppets, Nothing Else Matters, Seek & Destroy, One,... maar ook nummers zoals No Remorse en Trapped Under kun je verwachten. De band brengt geen standaard copy van Metallica nummers, maar neemt je mee in een complete Metallica ervaring!

POWERSLAVE (NL)
In 1997 werd POWERSLAVE door enkelen van de grootste Maiden liefhebbers opgericht. Naar mate de band zich ontwikkelde en de setlist zich uitbreide, namen de fans toe. Optredens op o.a. Paaspop, Sjwaampop en A Tribute to Monsters of Rock volgden. Overal waar de band optreedt volgen hordes fans van de Britse Heavy Metal band Iron Maiden om mee te brullen met alle grote hits als Fear of the Dark,  2 Minutes To Midnight en The Trooper en te genieten van de vette show.

De deuren van Podium de Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum gaan vrijdag 16 december om 19.30 uur open, aanvang 20.30 uur. Kaarten aan de dagkassa kosten € 17,50, voorverkoop € 15,- via
www.legends-of-rock.nl ,
ticketservice.nl
www.devorstin.nl