'Doluv2luvu' markeert muzikale switch van Ilse DeLange

18-11-2011 @ 18:18

Ilse DeLange brengt op dinsdag 22 november haar nieuwe single 'Doluv2luvu' uit via Universal Music. Het is de eerste single van haar in 2012 te verschijnen, nog titelloze album. Op maandag 21 november is Ilse te gast bij Giel Beelen die de nieuwe single zal primeuren in zijn ochtendshow op 3FM.

'Doluv2luvu' is een opvallende, catchy track die een totaal andere Ilse laat horen. Over die nieuwe muzikale richting zegt Ilse het volgende:
"Met het Gelredome in het vooruitzicht ben ik de uitdaging aan gegaan om een sound te creëren, die de energie van een stadion show versterkt. Ik wil mezelf muzikaal blijven uitdagen, niet gaan voor makkelijk, veilig of voorspelbaar. Ik wil dat het spannend blijft voor mij en m'n fans. 'Doluv2luvu' is een perfecte kennismaking voor alles wat komen gaat!"

De komende weken zal Ilse de opnames van haar zevende studioalbum afronden in LA, samen met producer Matthew Wilder. Hij werkte eerder samen met o.a. No Doubt, Christina Aguilera en Kelly Clarkson, en had zelf in 1984 een top 3-hit met het nummer 'Break My Stride'.

Ilse speelt op vrijdag 23 maart 2012 in het Gelredome, ga voor tickets naar http://www.ticketpoint.nl/evenementen/detail/68/ilse-delange-live-at-gelredome

http://www.ilsedelange.nl/

https://twitter.com/#!/IlseDeLange