Nieuwe Nederlandse acts toegevoegd aan programma Eurosonic Noorderslag

09-11-2011 @ 20:29

The European Music Conference and Showcase Festival
Eurosonic Noorderslag
heeft nieuwe namen bekendgemaakt die in januari tijdens Noorderslag en Eurosonic zullen optreden. Het gaat om uitsluitend Nederlandse acts. Aan de line-up van Noorderslag, graadmeter voor Nederlandse muziek, werden toegevoegd: Bombay Show Pig, Case Mayfield, Kees van Hondt, Ralph de Jongh & Crazy Hearts en Thomas Azier.

Het programma van Eurosonic, etalage voor de meest actuele en veelbelovende Europese acts, werd uitgebreid met de volgende Nederlandse acts: Automatic Sam, Birth of Joy, Black Bottle Riot, Chef'Special, Dope D.O.D., I am Oak, Shaking Godspeed en The Black Atlantic.

8 November maakte Gers Pardoel op 3FM al bekend op Noorderslag te staan. Vorige week maakte Eurosonic Noorderslag de optredens op Noorderslag van Chagall en Chef'Special Deluxe al via social media bekend.

Eurosonic Noorderslag, the European Music Conference and Showcase Festival, vindt van 11 tot en met 14 januari 2012 plaats in Groningen. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals, actief in de live muziek. 's Avonds krijgt nieuw talent hier de kans om zich aan een publiek van internationale professionals en muziekliefhebbers te presenteren. Eurosonic is de etalage voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts en vindt plaats op 11 tot en met 13 januari in de Groningse binnenstad. Noorderslag is graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 14 januari 2012 in De Oosterpoort in Groningen.

www.eurosonic-noorderslag.nl.
http://twitter.com/#!/esnsnl