Nieuw album André Rieu: And The Waltz Goes On

29-10-2011 @ 16:15

Op vrijdag 28 oktober is het nieuwe album van de koning van de wals André Rieu verschenen getiteld ‘And The Waltz Goes On’. Deze release verschijnt als cd-album, dvd en blu-ray. Op het album staan walsen van over de hele wereld met onder andere de titelsong ‘And The Waltz Goes On’ geschreven door niemand minder dan Oscarwinnaar Sir Anthony Hopkins. ‘And The Waltz Goes On’ is in de zomer van 2011 voor het eerst uitgevoerd in Wenen in het bijzijn van Hopkins en zijn vrouw Stella Arroyavedie, die speciaal hiervoor vanuit Los Angeles waren overgekomen.
Bekijk hier een preview van het concert.

Op de dvd en blu-ray staat een tweeënhalf uur uur durend Weens spektakel, gefilmd op prachtige Weense locaties zoals het slot Schönbrunn en Kasteel Belvedère. Bonusmateriaal zijn de videos ‘Behind The Scenes (Making of)’ en ‘Dreaming of New Zealand ’ (met Hayley Westenra).

Bekijk hier de EPK 'The Story Of And The Waltz Goes On' en hier het interview .

Afgelopen weken gaf André een 7-tal uitverkochte concerten in Mexico, waarvan 4 concerten in Mexico City in het Auditorio Nacional.  de komende weken staan nog 4 concerten in Belgie gepland (9, 10, 11 november en 22 december), 11 grote concerten in de VS en Canada (tussen 19 en 30 november) en nog 1 concert in Nederland in het Gelredome op 17 december. Dan heeft Andre Rieu met zijn  orkest er een tournee op dit jaar die hem -buiten Nederland- met zo'n 90 grote concerten via Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Zuid Afrika, Groot Brittannië, Ierland, Australië, Nieuw Zeeland, Canada, VS, Mexico, België, en wederom Canada en VS over een groot deel van de wereld bracht.

http://www.andrerieu.com/

http://twitter.com/#!/andrerieu