Eerste namen Noorderslag bekendgemaakt

26-10-2011 @ 18:54

The European Music Conference and Showcase Festival

Eurosonic Noorderslag heeft de eerste namen bekendgemaakt voor Noorderslag, dat op zaterdag 14 januari 2012 in de Groningse Oosterpoort plaatsvindt. De namen van de eerste tien bevestigde acts zijn: Awkward I, Bart Constant, Light Light, Roosbeef, Vanderbuyst, Wooden Saints, Blaudzun, De Avonduren, Dope D.O.D. en Rats on Rafts.

Onlangs maakte de organisatie de eerste Europese namen bekend, die op donderdag en vrijdag tijdens Eurosonic 2012 live te bewonderen zijn door een publiek van muziekliefhebbers en Europese muziekprofessionals. Een greep uit het aanbod voor Eurosonic 2012: Amatorski (BE), School is Cool (BE), Phuture Shock (BG), Anna Aaron (CH), DVA (CZ), Casper (DE), Ewert and the Two Dragons (EE), Fuel Fandango (ES), Reckless Love (FI), The Bewitched Hands (FR), God is An Astronaut (IE), Hjálmar (IS), The Jacqueries (IT), Team Me (NO), Noiserv (PT), Tove Styrke (SE) en Rams' Pocket Radio (UK).

Eurosonic Noorderslag, the European Music Conference and Showcase Festival, vindt van 11 tot en met 14 januari 2012 plaats in Groningen. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals, actief in de live muziek. 's Avonds krijgt nieuw talent hier de kans om zich aan een publiek van internationale professionals en muziekliefhebbers te presenteren. Eurosonic is de etalage voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts en vindt plaats op 11 tot en met 13 januari in de Groningse binnenstad. Noorderslag is graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 14 januari 2012 in De Oosterpoort in Groningen.
Informatie over deze acts is te vinden op de website van Eurosonic Noorderslag: www.eurosonic-noorderslag.nl .