George Baker reikt nieuwe CD & DVD Ben & Carmen Steneker uit

06-10-2011 @ 20:15

Zaterdag 1 oktober jl. stonden Ben & Carmen Steneker versteld dat de nieuwe CD en DVD getiteld “Never ending love” in een volle zaal in Theater “De Kappen” in Haaksbergen uitgereikt werd door niemand minder dan George Baker !

Net als bij de voorgaande CD’s en DVD’s is opnieuw de bekende singer-songwriter Dick van Altena betrokken bij de opnames en keuze voor de liedjes. Zowel de CD als de DVD bevat 13 prachtige countrytracks waarbij wederom gekozen is voor een aantal originele nummers en een aantal covers. De hand van Dick Altena is onmiskenbaar aanwezig en waarborgt de kwaliteit van deze prachtige CD en DVD. Tenslotte is als bonustrack door Ben & Carmen gekozen voor het prachtige nummer The Gift.

Sky TV, te ontvangen in Engeland en Ierland, zendt in het wekelijkse Country TV-programma regelmatig clips uit van de DVD Homeland van Carmen en Ben.
Sky TV heeft hieropvolgend Ben & Carmen uitgenodigd voor een groot festival op 17,18, en 19 augustus 2012
Op een groot Country Festival in LeMars, Iowa-USA kreeg Ben onlangs de Lifetime Achievement Award uitgereikt voor zijn jarenlange inzet voor Countrymuziek.
Ze zijn voor 2012 wederom uitgenodigd in LeMars op het National Traditional Country Music Festival

Quote: Phil-Mack (Philmackcountryshow UK)
Hi Ben & Carmen, it’s my pleasure to play your songs in our show, the response is overwhelming !

Carmen en Ben Steneker
titel: “Never ending love
CD + DVD release: 10-10-2011
label: roodhitblauw

http://www.bensteneker.com/