Armada Music brengt eerste release 'Bliss' van 14-jarige Erik Arbores uit

27-09-2011 @ 21:20

Vanaf deze week is de debuutsingle van dance producer Erik Arbores verkrijgbaar. Op het ZOUK label van Armada Music bracht het 14-jarige talent 25 september zijn ‘Take It’ E.P. uit. Single ‘Bliss’, één van de drie house tracks uit de E.P., staat klaar om de Nederlandse radiostations en wereldwijde clubscene te veroveren. Beiden zijn als download beschikbaar (zie hieronder).  

Erik’s muzikale talent kwam aan het licht tijdens een uitzending van het VARA programma De Wereld Draait Door, waar hij een track aan DJ Armin van Buuren mocht laten horen. Van Buuren, mede-eigenaar van Armada Music, was erg onder de indruk. Erik’s -echte naam Erik van den Boom - heeft inmiddels zijn muziekcontract bij Armada Music binnen en de reacties op zijn eerste release zijn vol lof. Radio dj's Giel Beelen, Jeroen van Inkel, Ivo van Breukelen, Daniel Lippens en Kristel van Eijk hebben ‘Bliss’ al in hun radioshow gedraaid.

Voor Erik breekt een spannende en vooral drukke periode aan. Hij is net begonnen met zijn studie Technische Natuurkunde aan de TU Delft en is volop bezig met de promotie van de ‘Take It’ E.P. en daaruit voortkomende single ‘Bliss’. Gelukkig zorgt de leergierige producer dat hij altijd nog wat tijd over houdt om muziek te maken. Erik: "Ik kan gewoon niet zonder muziek."

Bliss’ en de ‘Take It’ E.P. van Erik Arbores zijn nu verkrijgbaar. 

download single - download EP
 
Voor het officiële YouTube kanaal van Erik, check http://www.youtube.com/ArboresProductions.
Voor meer info over Armada Music en ZOUK Recordings, check www.armadamusic.com

http://twitter.com/#!/ErikArbores