Lisa, Amy & Shelley geven Sweet Sixteen-feestje!

24-08-2011 @ 19:39

Lisa, Amy & Shelley, de populairste meidengroep van Nederland, geven op 16 oktober in De Vorstin in Hilversum een heuse ‘Sweet Sixteen’ party. Lisa werd vorig jaar 16 en Amy en Shelley vieren op 18 oktober aanstaande hun zestiende verjaardag, dus genoeg reden voor een gezellig feestje in stijl voor alle fans.
Naast een spetterend optreden met de bekende hits, zingt het trio ook nieuwe liedjes van hun tweede album ‘Sweet Sixteen’, dat deze middag ook zal worden gelanceerd. Op het album staat ook de nieuwe single ‘Dicht bij jou’, die op 16 september verschijnt.

Amy en Shelley (toen 11) en hun één jaar oudere zus Lisa braken 4 jaar geleden door dankzij hun deelname aan het Junior Songfestival. De meiden mochten Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale van het festival met het liedje ‘Adem in, adem uit’. Begin juni 2008 kwam er een heel album 300% uit met hierop nog vele singles die allemaal op #1 belandden in de KidsTop20. De videoclips van Lisa, Amy & Shelley zijn bij elkaar meer dan 18 miljoen keer bekeken via You Tube.

In 2009 worden de meiden ook gevraagd om stemmen in te spreken bij vele Disney series. Met als hoogtepunt voor Lisa, dat zij de stem mocht doen van Heksje Lilly. Ook stonden de dames  in het theater met hun Super Spetterende show 'Buiten gewoon Lisa, Amy & Shelley’.

Kaarten voor de Sweet Sixteen party van Lisa, Amy & Shelley zijn te koop online via SEE Tickets
(http://webshop.seetickets.nl/) en kosten tien euro per stuk.
    
Locatie: Podium de Vorstin, Hilversum
Datum: zo 16 okt 2011 13:00
Ticketprijzen: €10,00