Cliniclowns Feelgood veiling op de Summer Fair

18-08-2011 @ 17:25

Eind augustus vindt de 4e editie plaats van The Summer Fair, het zomerse zusje van de Miljonair Fair, dat jaarlijks in december plaatsvindt. Beide evenementen komen uit de koker van Gijrath Media Group (GMG), uitgever van Miljonair, Jackie, JFK, WR, The Luxury List en Travel in Style. Het exclusieve zomerse evenement vindt van vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk.

De zaterdag staat in teken van het netwerkevenement Bubbels & Babbels aan Zee. Een zomerse netwerkbarbecue voor relaties, exposanten, netwerkers en levensgenieters. Op deze zaterdag 27 augustus om 17.00u vindt de aftrap plaats van een feelgood veiling, waarvan de opbrengst ten gunste van CliniClowns komt. Maar vanaf vandaag kunnen geinteresseerden alvast kijken en bieden op de website van BVA Auctions. De veiling wordt na zaterdag 27 augustus ook op deze website online voortgezet tot en met woensdag 31 augustus. GMG en Stichting CliniClowns Nederland maken kort daarop de totale opbrengst bekend.

Wat is er dan zo feelgood aan de veiling? In samenwerking met het grootste online veilinghuis van Nederland, BVA Auctions, bieden standhouders van The Summer Fair en andere partijen unieke belevenissen en items aan waar menigeen blij van wordt. De link met het werk van CliniClowns is niet vergezocht; de stichting zet zich al 18 jaar in om zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier te bieden. Om een lach op hun gezicht te toveren, zodat ze hun vaak moeilijke situatie even kunnen vergeten. Standhouder My Greatest Party biedt een exclusief kinderfeestje ter veiling aan en er is een diner voor twee aangeboden door Sergio Hermans’s Oud Sluis. Gassan stelt het nieuwste IWC horloge, type Portofino tw 4600,- euro beschikbaar en kunstenaar Saeeyan biedt prachtige werken aan.

Over The Summer Fair
De introductie van het magazine Miljonair in 2000, wakkerde bij lezers en adverteerders het verlangen aan naar een ontmoetingsplaats in de wereld van luxe en exclusiviteit. Dat leidde in 2002 tot het ontstaan van de Miljonair Fair in Amsterdam. De Miljonair Fair heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevend ‘Luxury Event’ en is inmiddels een gewild exportproduct. In 2011 viert de Miljonair Fair haar tienjarig bestaan. Naast een Fair aan het einde van het jaar ontstond de behoefte aan een soortgelijk evenement in de zomer. Het meest exclusieve zomerevenement van het jaar, The Summer Fair, wordt tijdens het laatste weekend van augustus gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, herbergt maar liefst 50 zorgvuldig geselecteerde standhouders en belooft ook dit jaar weer het ultieme ‘weekendje weg’ te worden..!

Tijdens The Summer Fair kunnen de bezoekers zich laten inspireren door onder andere fashion shows (couturiers: Michael Barnaart van Bergen, Monique Collignon en Marloes Blaas), spectaculaire optredens en verfijnde wining & dining. De diverse workshops, presentaties en borrels bieden volop gelegenheid tot netwerken en gericht zaken doen.

 “The Summer Fair is St. Tropez aan de Noordzee” - De Telegraaf

http://www.cliniclowns.nl/

http://www.thesummerfair.nl/