Primeur single Red Hot Chili Peppers 'The adventures Of Rain Dance Maggie'

15-07-2011 @ 08:44

Op maandag 18 juli om 20.30 uur gaat de eerste officiële single van the Red Hot Chili Peppers getiteld The Adventures Of Rain Dance Maggie in première in het programma Met Michiel op 3FM. Deze single is afkomstig van het album I´m With You, dat 26 augustus wordt uitgebracht.

I'm With You is de opvolger van hun alom geprezen dubbelalbum Stadium Arcadium, en is alweer het tiende studioalbum van de Peppers. Het ontwerp van de albumhoes is van de hand van Britse kunstenaar Damien Hirst. Hirst wordt gezien als een grootheid in de hedendaagse kunst. Het duurst geveilde kunstwerk ooit van een nog levende kunstenaar staat op naam van de Brit, die furore maakte met zijn werken van dieren en pillenkabinetten.

Tracklisting I´m With You
01. “Monarchy of Roses”
02. “Factory of Faith”
03. “Brendan’s Death Song”
04. “Ethiopia”
05. “Annie Wants a Baby”
06. “Look Around”
07. “The Adventures of Rain Dance Maggie”
08. “Did I Let You Know”
09. “Goodbye Hooray”
10. “Happiness Loves Company”
11. “Police Station”
12. “Even You Brutus?”
13. “Meet Me at the Corner”
14. “Dance, Dance, Dance”

Red Hot Chili Peppers is één van de meest succesvolle rockbands uit de geschiedenis. Wereldwijd hebben zij meer dan 60 miljoen albums verkocht en hebben meerdere Grammy Awards op hun naam staan. Op 16 oktober geven de Peppers een concert in Ahoy dat binnen enkele minuten uitverkocht was.

Red Hot Chili Peppers bestaat uit Anthony Kiedis (zanger), Flea (bassist), Chad Smith (drummer) en Josh Klinghoffer (gitarist).

www.redhotchilipeppers.com
www.facebook.com/redhotchilipeppers
www.twitter.com/chilipeppers