De band Helder komt met initiatief voor hulpverleners

16-05-2011 @ 13:14

Helder is een van de initiatiefnemers van www.hulpvoorhulpverleners.nl . Dit initiatief heeft als doel aandacht te vragen voor de hulpverleners van Nederland maar ook om aandacht te vragen voor de problematiek waar 1 op de 5 hulpverleners mee te maken heeft, maar vooral een hart onder de riem voor deze mensen. Helder: "Met erkenning en aandacht willen we bijdragen aan een bewustere samenleving waarvan wij geloven dat dit resulteert in dankbaarheid en weerbaarder hulpverleners. We hebben speciaal voor dit initiatief een nummer geschreven en clip gemaakt: Stiller dan ooit".

De band Helder brengt 17 mei een song uit opgedragen aan hulpverleners. Deze is te zien op You Tube en downloaden via i-Tunes. Het lied is getiteld 'Stiller dan ooit'.

Op 17 mei van 13.00-14.00 uur op Het Plein te Den Haag, zullen bewindslieden en kamerleden hun steunbetuiging plaatsen op www.hulpvoorhulpverleners.nl

Veiligheid maken we samen. Wanneer we onze eigen hulpverleners in de kou laten staan, wie zorgt er dan voor onze veiligheid?

http://www.youtube.com/watch?v=_wPc-5zfFEs

download single