Doorbraak voor Jolanda Zoomer met nieuwe single en album

15-05-2011 @ 20:33

De in Den Haag geboren Jolanda Zoomer weet wat ze wil. Als meisje van elf begon ze al te zingen in het jongerenkoor The Young Emotions en oefende ze thuis voor de spiegel. Dan zong ze de liedjes uit de film "Grease" en beeldde ze zich in dat ze Olivia Newton John was. Nadat Jolanda Zoomer een soundmixer had gekregen van haar ouders kreeg ze de smaak helemaal te pakken en deed ze op haar 15e jaar haar eerste echte optreden. In 2004 kreeg Jolanda Zoomer landelijke bekendheid dankzij het TROS tv-programma "Een Ster In 40 Dagen". In de periode na het programma verschenen de succesvolle singles: "Mannen hebben honger" en "Dat ding eruit!"
In de lente van 2010 verschijnt haar nieuwe single: "Ik wil zo graag altijd bij jou zijn" via Berk Music, het toonaangevende muzieklabel, waar ze een contract tekent.
Juli 2010 wordt Jolanda Zoomer genomineerd voor BUMA NL AWARD als beste zangeres.

In oktober van 2010 verschijnt de single: "Weer in de wolken". Op de releasedatum bevindt Jolanda Zoomer zich in Afghanistan waar zij een aantal zeer succesvolle optredens doet voor niet alleen de Nederlandse, maar ook voor de Amerikaanse militairen.

Dit voorjaar is Jolanda druk bezig geweest met de opnamen van haar nieuwe album dat op 13 juni a.s. zal uitkomen. Als voorloper van het album is de single 'Dans nog een keer met mij' uitgebracht.

http://www.jolandazoomer.nl/

single download