Gratis download nieuwe single De Toppers

22-04-2011 @ 19:08

Nog enkele weken en dan is het weer zover; Toppers in Concert 2011, de zevende editie van het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar. Het thema voor Toppers in Concert 2011 is 'The Royal Party for Kings and Queens' en de Toppers vragen iedereen gekleed te komen in Koninklijk Goud & Wit. Speciaal voor dit thema hebben de Toppers een nieuwe single opgenomen, getiteld 'Higher', die tevens zal dienen als openingssong van de concerten van dit jaar. De Toppers concerten staan ieder jaar weer borg voor een gigantische productieshow waar kosten noch moeite worden gespaard en de opening altijd opzwepend en spraakmakend is.

'We gaan eens een keer niet voor de hitlijsten maar willen gewoon dat zoveel mogelijk mensen onze nieuwe single gratis downloaden op www.5minuten.tv en er kennis mee maken. Met deze gratis download-actie willen we er voor zorgen dat alle bezoekers tijdens de opening van de shows luidkeels mee kunnen zingen met onze nieuwe single en daarom is hij gratis te downloaden. Zo kan iedereen de komende weken vast in de stemming komen en begint het feestje al een beetje' aldus de Toppers.

Inmiddels zijn er al ruim 200.000 tickets verkocht en is Toppers in Concert ook dit jaar weer het meest succesvolle muziekevenement van Nederland. Op 27, 28 en 29 mei wordt het dus weer drie avonden meezingen en swingen met de allergrootste nationale en internationale meezingers uit heden en verleden.

De zoektocht naar de 5e Topper is nu ook in volle gang. René, Gerard, Jeroen en Gordon zijn samen met 100% NL en 5minuten.tv in de komende weken nog op zoek naar een zanger of zangeres die tijdens hun concerten in de Amsterdam ArenA 3 dagen een medley mee zal zingen. Iedereen kan nog mee doen! Op www.5minuten.tv kun je op unieke wijze online auditie doen en misschien sta jij eind mei wel drie dagen naast de Toppers.

Voor Toppers in Concert 2011 zijn nog een beperkt aantal tickets te koop. Op www.toppersinconcert.nl vind je alle informatie over de concerten en volg je de Toppers in hun voorbereidingen.