Handsome Poets winnen 3FM Serious Talent Award

10-04-2011 @ 21:19

Handsome Poets hebben de Serious Talent Award in de wacht gesleept!

De Melkweg in Amsterdam heeft zondagavond 10 april geweten dat er nieuw Nederlands talent aan komt. De vijf Serious Talents die er aantraden voor de uitreiking van de Serious Talent Award 2011 lieten zien wel aan het grote podium te kunnen wennen. Handsome Poets helemaal, want zij kwamen als winnaars uit de bus.

In een bomvolle Melkweg die door Sander Guis werd gehost in de zaal en door Michiel Veenstra vakkundig op radio werd vertaald, speelden Krystl, MakeBelieve, Baskerville, A Silent Express en Handsome Poets ieder twee liedjes. De Serious Talent Award 2011 gaat naar de artiest of band die ten volste gebruik heeft gemaakt van het predicaat Serious Talent.

Sinds Handsome Poets is verkozen tot Serious Talent gaat het hard met de band. Ze scoorden een 3FM Megahit en brachten hun debuutalbum uit. Daarnaast stonden ze voor uitverkochte zalen tijdens de 3FM Serious Talent Tour en in het voorprogramma van Bløf. 3FM denkt dat Handsome Poets een succesvolle toekomst voor zich heeft", vertelt Tijs van Liemt, coördinator van 3FM Serious Talent.

De band maakt donderdag 14 april nog kans op de 3FM Award voor Beste nieuwkomer en beklimt als winnaar van de Serious Talent Award het podium tijdens de 3FM Awards in de Gashouder (Westergasfabriek) in Amsterdam.

bron: 3fm

http://www.handsomepoets.nl/#/home