Win onvergetelijk weekend met Tiësto in grootste feeststad ter wereld

06-04-2011 @ 20:22

Om de release van het eerste deel van zijn gloednieuwe 'Club Life' mix-serie te vieren, biedt één van de grootste en belangrijkste DJ's ter wereld Tiësto zijn fans de ultieme Tiësto beleving aan: samen met hem partyen in Las Vegas, wanneer hij een show in de nachtclub 'The Joint' draait.

De gelukkige winnaar en vriend(in) winnen een vlucht naar Las Vegas, twee nachten in het legendarische Hard Rock Hotel & Casino in Las Vegas, twee tickets naar de live show van Tiësto in The Joint op 1 oktober en een meet & greet met de DJ zelf.
Tien anderen winnen als troostprijs een Club Life Merchandise pakket, met onder andere de cd 'Club Life Volume One - Las Vegas'.

'Club Life Volume One - Las Vegas' komt in april 2011 uit en is Tiësto's eerste album in een nieuwe serie mix-albums en de vervanger van 'In Search of Sunrise', een van de meest succesvolle mix-verzamel series ooit.

'Club Life Volume One - Las Vegas' is de start van een druk jaar voor Tiësto, van zijn maandelijkse resident optredens in de Las Vegas nachtclub 'The Joint', tot het tekenen van nieuwe tracks en artiesten bij zijn Musical Freedom muzieklabel en het reizen over de wereld met zijn 'Club Life' tour.

Wil je de trip naar Las Vega winnen? Bezoek dan:
www.tiestovegascontest.com/ned